توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

۵ گزینه حزب کارگزاران برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: حزب کارگزاران آقایان ظریف، محسن هاشمی، جهانگیری، پزشکیان و شریعتمداری را به عنوان کاندیدای مدنظر به جبهه اصلاحات ایران برای انتخابات ۱۴۰۰ پیشنهاد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  غلامرضا کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران در گفت وگویی درباره کاندیداهای پیشنهادی حزب متبوعش که به نام آنها به جبهه اصلاحات ایران ارائه شده، گفت: حزب کارگزاران پنج نفر را به عنوان کاندیدا به اصلاحات معرفی کرده است. در جبهه اصلاحات 14 نفر از طرف احزاب مختلف معرفی شدند و در نهایت حزب نیز پنج نفر را معرفی کرده است.

 

وی افزود: اعلام آمادگی این افراد برای حزب کاملا مشخص نیست اما چون بحث شان مطرح بوده است مطرح شدند؛ آقایان ظریف، محسن هاشمی، جهانگیری، پزشکیان و شریعتمداری از افرادی هستند که برای شرکت در انتخابات آمادگی دارند اما غیر از آقای پزشکیان هنوز هیچکدام به طور رسمی اعلام حضور در انتخابات نکرده است.

 

 اظهارات کرباسچی درباره کاندیداهای مورد نظر این حزب در حالی است که علیرغم اعلام سخنگوی جبهه اصلاحات ایران مبنی بر اینکه کاندیداهای نهایی اصلاح‌طلبان برای حضور در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری 20 اردیبهشت (امروز) معرفی می شود، اسحاق جهانگیری، محمدجواد ظریف هنوز برای ارائه برنامه در جلسات جبهه اصلاحات حاضر نشده‌اند و حضورشان به عنوان کاندیداها در هاله ای از ابهام است.

 

البته وزیر امور خارجه در نشست روز گذشته کمیسیون امنیت ملی گفته بود که به هیچ عنوان قصد کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری ندارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار